e-mail: mivpridjel@gmail.com
Market Pridjel: 053 265 463 | Market Usora: 053 961 457

EPS Ploče

Akcija!

Stiropor F80 8cm – Bekatherm

Bekatherm EPS ploče od ekspandiranog polistirena su proizvod Bekamenta koji se koristi za toplinsku izolaciju zidova u građevinarstvu. Ove ploče su napravljene od polistirenske pjene koja se širi tokom proizvodnje, stvarajući lagane, čvrste i izolacijske ploče.

Kategorija:

Opis

EPS Ploče

Bekatherm EPS ploče su vrlo popularne za izolaciju fasada zbog svojih toplinskih i zvučnih izolacijskih osobina. One su otporne na vlagu, ne trunu i ne privlače glodavce ili insekte. Bekatherm EPS ploče su jednostavne za montažu i pričvršćivanje, jer se lako režu i oblikuju prema potrebi.

Kada se Bekatherm EPS ploče koriste u kombinaciji s odgovarajućim fasadnim sustavom, mogu pomoći u smanjenju gubitka topline i povećati energetsku učinkovitost zgrade. Osim toga, ove ploče također mogu pomoći u poboljšanju akustične izolacije, jer su izvrsni za smanjenje buke izvana i unutar zgrade.

Bekatherm EPS ploče su dostupne u različitim debljinama i veličinama, što ih čini fleksibilnijim za upotrebu u različitim projektima. One su takođe prijateljske prema okolišu, jer se mogu reciklirati i ponovno upotrebljavati.

Kao proizvod Bekamenta, Bekatherm EPS ploče su proizvedene u skladu s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, što znači da su pouzdan izbor za sve koji žele izolirati svoju zgradu na učinkovit i trajan način.