e-mail: mivpridjel@gmail.com
Market Pridjel: 053 265 463 | Market Usora: 053 961 457

Fasadni malter - BK Plast

Akcija!

Fasadni malter – BK Plast

Bekament BK Plast je visokokvalitetni fasadni malter koji se koristi za ravnanje i popunjavanje različitih vrsta površina prije nanošenja završnog sloja. Ovaj proizvod razvijen je od strane Bekament brenda, poznatog po kvalitetnim i pouzdanim proizvodima za građevinsku industriju.

Bekament BK Plast ima izvrsnu adheziju na različitim podlogama, uključujući beton, ciglu, kamen i drvene površine. Također, ovaj malter je otporan na vlagu i promjene temperature, što ga čini idealnim za korištenje u različitim klimatskim uslovima.

Kategorija:

Opis

Ovaj fasadni malter ima visoku elastičnost, što mu omogućava da se prilagođava i popunjava manje nepravilnosti na površini. Bekament BK Plast je također vrlo lagan za nanošenje, što omogućava brzo i jednostavno popunjavanje velikih površina.

Bekament BK Plast se može nanijeti ručno ili pomoću stroja za nanošenje, što ga čini vrlo fleksibilnim za upotrebu. Nakon nanošenja i sušenja, ovaj malter se može glatko brušiti i pripremiti za nanošenje završnog sloja.

Ovaj proizvod je lako održavati i dugotrajan, što ga čini izvrsnim izborom za kućne i komercijalne projekte. Bekament BK Plast je idealan za popravke i rekonstrukcije starih zgrada i kuća, kao i za nove građevine koje zahtijevaju kvalitetan i trajan fasadni malter.

Dodatne informacije

Težina 25 kg