e-mail: mivpridjel@gmail.com
Market Pridjel: 053 265 463 | Market Usora: 053 961 457

Disperzija za unutarnje zidove

Akcija!

Disperzija za unutarnje zidove

BK pol protect je disperzija koja se koristi za bojenje i zaštitu unutrašnjih zidova. Proizvod je razvijen od strane Bekamenta, vodećeg proizvođača građevinskih materijala u regiji, te je namijenjen kako profesionalnim tako i običnim korisnicima.

Disperzija BK pol protect ima visok stepen pokrivnosti i vrlo dobro prijanja na površinu. Ona pruža dugotrajnu zaštitu i otpornost na prljavštinu, ogrebotine i habanje, te omogućava lako čišćenje zidova. Također, ovaj proizvod ima svojstvo da reguliše vlagu u zidovima, što može pomoći u sprečavanju pojave gljivica i plijesni.

Kategorija:

Opis

Disperzija za unutarnje zidove

BK pol protect disperzija dostupna je u širokom spektru boja, tako da se može prilagoditi bilo kojem uređenju interijera. Proizvod je jednostavan za nanošenje i brzo se suši, što ga čini idealnim za brze renovacije ili popravke. Disperzija je takođe prijateljska prema okolišu, jer sadrži niske količine štetnih tvari.

Kao proizvod Bekamenta, BK pol protect disperzija izrađena je u skladu s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, što garantuje visoku pouzdanost i dugotrajnost. Ovaj proizvod predstavlja odličan izbor za sve koji žele postići kvalitetnu i trajnu zaštitu i estetski izgled unutrašnjih zidova svojih domova ili poslovnih prostora.

Dodatne informacije

Težina 25 kg