e-mail: mivpridjel@gmail.com
Market Pridjel: 053 265 463 | Market Usora: 053 961 457

Benzinski Trimer 52/1 - Bavaria

Akcija!

Benzinski Trimer 52/1 – Bavaria

Bavaria benzinski trimer 52/1 je alat za košenje trave i korova, koji radi na benzin. Ovaj proizvod je razvijen od strane Bavaria brenda, koji se ističe svojim kvalitetnim i pouzdanim proizvodima za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Bavaria benzinski trimer 52/1 ima snažan motor od 2,2 KS, koji omogućava brzo i učinkovito košenje trave i korova. Ovaj trimer ima laganu konstrukciju i ergonomski dizajn, što ga čini lakšim za upravljanje i manevriranje. Također, uređaj ima ugrađeni sigurnosni prekidač za zaštitu korisnika.

Opis

Trimer dolazi s dvije glave za košenje, jednom za travu i drugom za korov, tako da se može koristiti u različitim uslovima. Dužina oštrice može se prilagoditi, što omogućava precizno košenje teško dostupnih mjesta. Bavaria benzinski trimer 52/1 je opremljen kvalitetnim nožem koji može lako sjeći tvrde korove i druge biljke.

Ovaj trimer je također opremljen visokokvalitetnim sustavom za ublažavanje vibracija, što smanjuje umor korisnika i omogućava udobniju upotrebu. Bavaria benzinski trimer 52/1 je lagan za održavanje i jednostavan za upotrebu, što ga čini idealnim za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Kao proizvod Bavaria brenda, ovaj trimer proizveden je u skladu s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, što garantuje visoku pouzdanost i dugotrajnost. Bavaria benzinski trimer 52/1 je izvrstan izbor za sve one koji traže kvalitetan, snažan i jednostavan za upotrebu alat za košenje trave i korova.