e-mail: mivpridjel@gmail.com
Market Pridjel: 053 265 463 | Market Usora: 053 961 457

PXC AKU Bušilica - Einhell

Akcija!

PXC AKU Bušilica – Einhell

Einhell TC-CD 18/35 Li – Solo je PXC AKU bušilica, koja radi na bateriju. Ovaj proizvod je razvijen od strane Einhell brenda, poznatog po kvalitetnim i pouzdanim proizvodima za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Ova bušilica ima snažan motor od 18 V i 2 brzine, što omogućava precizno bušenje u različitim materijalima. Također, Einhell TC-CD 18/35 Li – Solo dolazi s 10 različitih postavki okretaja, koje se mogu prilagoditi različitim poslovima bušenja i uslovima.

Opis

Bušilica je opremljena ugrađenom LED lampicom, koja osvjetljava radno područje i olakšava rad u uvjetima slabog osvjetljenja. Ovaj proizvod ima kompaktnu i lagani dizajn, što ga čini lakšim za upravljanje i manevriranje.

Einhell TC-CD 18/35 Li – Solo dolazi bez baterije i punjača, što omogućava korisniku da odabere odgovarajuću bateriju i punjač iz Einhell PXC linije. To omogućava veću fleksibilnost i prilagodljivost u korištenju, te omogućava korisniku da koristi istu bateriju i punjač za različite Einhell PXC alate.

Ova bušilica je laka za održavanje i jednostavna za upotrebu, što je čini idealnom za kućnu i profesionalnu upotrebu. Einhell TC-CD 18/35 Li – Solo je izvrstan izbor za sve one koji traže kvalitetnu i pouzdanu AKU bušilicu s prilagodljivim brzinama za precizno bušenje u različitim materijalima.